کاوش موضوع سبزیجات
صفحه اصلی
سبزیجات
به گیاهان خوراکی معمولاً سبز رنگ که در تهیه خوراکها، دسرها و سایر خوردنیها به کار میرود، سبزی برگی میگویند. از سبزیهای برگی در پخت برخی غذاها مثل: قورمهسبزی، انواع کوفته، انواع کوکو و انواع آش و هم چنین تهیه انواع ترشی استفاده میشود. در ایران و برخی کشورهای دیگر، برخی از سبزیهای برگی به صورت خام و در قالب دسر همراه غذا مصرف میشود.
سبزیهای برگی که بهطور رایج بهطور خام یا پخته در خوراکها و خوردنیهای ایرانی به کار میرود:
اسفناج
بابونه
برگ چغندر
پونه
پیازچه
تربچه (ترب)
ترخون
تره
جعفری
ریحان
سیر
شاهی
شنبلیله
شوید (شبت)
گشنیز
مرزه
نعنا... بیشتر در ویکی پدیا